vineri, 8 mai 2015

Îngerul tău păzitor...

       Oameni buni, zău că nu reușesc unerori să înțeleg cum pot avea unii o minte atât de îngustă.  Accept realitatea... Chiar există oameni cu mintea îngustă, ce parcă trăiesc în junglă. Dar zău nu înțeleg prostia umană. Pe net circulă informații cum poți refuza cardul de sănătate. Pe la Tv am văzut doar ceva știri cum, că unii consideră cardul ca fiind necuratul și alte aberații ale minților înguste.

       DAR.. nu am văzut să circule online sau să fie pline canalele tv de emisiuni ce explică pe înțelesul tuturor eficiența și necesitatea acestui card de sănătate. Sincer! Nu e prost cel ce se teme din neștiință, fiind doar neinformat, fraierit și speriat de ce aude, vede și citește peste tot. Proști, chiar ticăloși, sunt cei ce cu bună știință îi sperie și-și bat joc de bieții oameni amărâți și needucați.

      E o ticăloșie să nu te folosești de mijloacele de informare pentru a educa populația. E o ticăloșie să te folosești de aceste mijloace de informare pentru a cretiniza populația, a speria și a dezinforma lumea. RUȘINE! 


     Zău așa! Mi se face scârbă când văd ce prostii sunt pe la tv... mi se face greață când văd ce scrie prin ziare... Ce să mai spun de ce găsesc online?! Doar că, online măcar ai posibilitatea de căutare rapidă și să-ți faci selecție mai ușor printre multele porcării existente. De mult timp refuz să mă uit la tv, când sunt știri sau emisiuni cretine. Și cum e cam plin de așa ceva, în general evit să pornesc televizorul. Ziarele nici nu vreau să le văd, afară de atunci când șterg oglinzile sau gemurile cu ele.

    Vă dați seama cât de practic și eficient este acel card de sănătate?! Vă dați seama că existența acestor date stocate pe un chip ar fi putut salva multe vieți?! Chiar nu realizați cât de înapoiați am fost și încă suntem?! Chiar nu înțelegeți că poate să te coste viața, simplul fapt, că medicul nu știe ce grupă de sânge ai sau dacă ai ceva alergii?! Chiar nu ați văzut, citit sau auzit câți au murit pentru că nu știau că au anumite alergii și unii ar fi murit oricum dacă medicii stăteau să aștepte testele de laborator?! Chiar nu realizați cât de necesar, chiar vital, este acest card de sănătate, care să conțină toate datele importante salvării vieții voastre în caz de urgență?! 

      Acest card de sănătate e mai important și valoros decât actul de identitate. Ar trebui să-l ai tot timpul la tine și să ai grijă să-ți fie mereu actualizat, să conțină cât mai multe informații vitale salvării vieții tale. 

     Acest card de sănătate e îngerul tău păzitor și poate deveni minunea salvării vieții tale cândva. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.