vineri, 8 noiembrie 2013

E mai ușor să-ți plîngi de milă, decăt să schimbi ceva în viața ta.. nu?!

         Mereu avem tendința să ne plîngem de ceea ce ne deranjează, ceea ce nu avem, ceea ce nu ne place, ceea ce nu e cum dorim… dar TU ce ai făcut ca să nu mai fie așa ceea ce nu e cum vrei?! 

         E mai ușor să te relaxezi cu o țigară sau să te ascunzi în băutură, droguri sau alte false relaxări și "acțiuni" aducătoare de stări mai bune. Te minți singur! Îți furi singur căciula și apoi te plîngi că ți-e frig că nu ai căciulă?!

         Îți petreci timpul liber frecînd menta la tv, trîndăvind în stil mare și te plîngi că ești obosit?!

         Păi cine te pune să stai cu ochii în ecran cu ceasurile în loc să ieși la o plimbare în aer curat, într-un parc sau o pădure, să-ți încarci bateriile cu energia copacilor și a tot ce-ți oferă natura atît de darnică și frumoasă?! 
         Cine te oprește să mergi la sport, să ai o condiție fizică bună și chef de mișcare și acțiune, o stare pozitivă și energică?! 
         Cine te oprește să citești o carte bună, care să-ți antreneze creierul și din care poate chiar să rămîi cu ceva util după ce o termini de citit?! 
         Cine te oprește să ieși cu prietenii la o poveste sau alte activități relaxante, plăcute sau chiar educative?! 

         Și cîte alte activități nu poți să mai faci, care să-ți dea o stare bună… Dar nu! Tu preferi să fii prost dispus și să te plîngi mereu că e totul nasol. Viața îți oferă alternative, îți trimite sprijin, îți dă bărcuțe de salvare, numai cît că nu te trage de mînecă să-ți zică: HEI! TREZEȘTE-TE! FĂ CEVA! MIȘCĂ-TE! TRĂIEȘTE! NU MAI VEGETA ȘI NU TE MAI PĂCĂLI SINGUR! 

         De ce mereu tindem să privim partea goală a paharului și nu o vedem pe cea plină?! Ne plîngem de ceea ce nu avem și uităm să ne mai bucurăm de ceea ce avem. De ce mereu ești nemulțumit de ceea ce nu ai și nu știi să fii mulțumit de ceea ce ai? Îți dorești mereu ceea ce nu ai și nu știi să apreciezi ceea ce ai. 

         Majoritatea realizează ce au avut, doar după ce pierd asta, pentru că apoi devine acel ceva, ceva ce nu mai pot avea și atunci îi văd calitățile și valoarea. Unii fac orice să obțină din nou ceea ce au avut și au pierdut, dar uneori nu se mai poate sau oricum nu mai e la fel cum a fost.

         În dragoste de exemplu e dificil să refaci o ruptură, pentru că orice ruptură lasă urme care nu le mai poți șterge și sunt puțini cei ce pot să o ia chiar de la capăt în alt fel și să fie capabili să privească urmele rupturii ca pe ceva frumos și educativ. Acele urme trebuie să le accepți ca reale, să trăiești cu ele zi de zi….nu le poți ascunde sau ignora și să te prefaci că ele nu mai există. Ele există. Sunt cicatrici rămase pe veci în suflete, iar dacă nu le accepți te vor bîntui precum coșmarele, cînd te aștepți mai puțin și ți-e somnul mai lin. 
          
        Viața te supune tot timpul la teste, pentru a evolua mereu și te obligă să mergi înainte. Cînd uiți de tine plafonat în zona de confort, crezînd că acolo e cel mai bine, că ești fericit și mulțumit, dacă nu pricepi semnele că e cazul să te trezești, viața poate să te scuture mai mult sau mai puțin dur. 
         Atunci majoritatea se revoltă și se simt nedreptățiți și iar încep să se plîngă și să-și plîngă de milă în loc să facă ceva. 

         Ceea ce nu știu mulți e faptul că, atunci cînd viața îți închide o ușă, îți deschide întotdeauna alta sau chiar mai multe uși. Dar noi nu știm să privim înainte și să vedem că avem o altă cale mai bună, ci rămînem cu ochii pironiți pe ușa închisă. Privind mereu în urmă, cum să vezi înainte?! 
         De ce ne uităm mereu în urmă? Pentru că acolo știm ce a fost dincolo de ușă, avem nostalgii, avem regrete, avem amintiri frumoase, avem tot ce a fost…dar… A FOST. A trecut. Acum NU mai este, și nici nu va mai fi vreodată ceea ce a fost, pentru că nu poți da timpul înapoi. 

        Timpul nu stă în loc. Doar tu stai în loc și lași timpul să treacă pe lîngă tine fără să faci nimic. 

        Știi de ce amețești sau chiar ți se face rău cînd mergi cu mașina, mai ales dacă stai în spate? Pentru că totul se mișcă în jurul tău, iar creierul percepe mișcarea ca și cum tu te-ai mișca în acel spațiu, ceea ce și faci, căci te deplasezi cu mașina, însă corpul stă pe loc, iar creierul percepe și faptul că trupul stă nemișcat și astfel sunt două înformații contradictorii ce ajung simultan la creier și care îl bulversează și amețește. Reacția de revoltă contra neînțelegerii a ceea ce se întîmplă provoacă starea de rău. 
         Ei bine. Timpul se mișcă, dar tu stai pe loc cu ochii pironiți spre trecut, adică mai ești și contra sensului de mișcare al vieții și... te mai miri că ție rău?! 

        Crezi că ai greșit drumul și ești sigur că nu mai duce nicăieri sau duce într-o direcție ce nu o vrei? Ok. Întoarce-te înapoi pînă la prima intersecție și apoi ia-o pe alt drum și vezi unde duce… dar… NU STA PE LOC! 
        Fii mereu în mișcare, pentru că timpul, tace și trece iar viața nu așteaptă după tine. Ea își urmează cursul ei firesc, mereu mereu în mișcare… tot înainte… spre necunoscut.. spre nou.. spre alte lecții de viață, spre a învăța altceva, spre a evolua mereu. 

        Știu că teama de necunoscut sperie, dar e firesc să fii speriat și precaut. Asta te face mai puternic și mai iscusit. Nu uita că tocmai ai învățat o lecție, așa că poți folosi cea ce ai învățat pentru a-ți călăuzi pașii în necunoscutul ce urmează. Începi o nouă lecție mai iscusit ca atunci cînd ai început-o pe cea anterioară, deci ești mai bun. Te vei descurca mult mai bine, dacă știi să aplici ceea ce deja ai învățat. 

        Ți-e teamă să nu greșești?! 

        Păi e ceva firesc să greșim. Cu toții greșim uneori. Important e să ții minte greșeala sau mai corect spus, să nu uiți învățătura ce ți-o dă acea greșeală și să te folosești de ea pentru a nu repeta greșelile. Dacă nu înveți nimic din propriile greșeli le vei repeta iar și iar. 
        E ca la examen. Nu ai învățat? Nu treci examenul și-l tot cazi iar și iar pînă îți vine mintea la cap și înveți lecția. 
        Așa și viața. Îți va da iar și iar acelaș examen, doar că în forme mai colorate și interesante pentru că viața e mult mai creativă decît sistemul de învățămînt. Ea face totul mai palpitant, pentru a-ți capta atenția și să te ambiționeze pînă îți intră bine în tărtăcuță învățăturile..să nu mai repeți greșelile. 

        Știu.. nu e ușor… 
        Viața e complicată, dar totuși... e atăt de simplă… 
        E suficient să te miști mereu în direcția potrivită (aceeași cu sensul vieții tale) și să înveți din tot ceea ce trăiești. 

        Viața e așa cum ți-o faci! Tu alegi cum vrei să trăiești! 

15 comentarii:

  1. Se spune ca 70% din ceea ce traim este prestabilit si doar 30% e alegere !Viata,in mod obisnuit si la un moment fix din cotidian,e mai mult cum ne-am facut-o si mai putin cum ne-o facem.Vine din trecut.Se mai spune ca ,pentru a schimba cei 70%,e necesar sa alegem ca in cei 30% sa ne rugam cat mai mult.Cand am aflat asta am crezut ca e spus la figurat.Nu e ! Rugaciune inseamna rugaciune.Legand mentalul de rugaciune, legam toate planurile si structurile de Lumina,de Adevar.Se produce o ,,resetare " absolut indispensabila unei schimbari reale.Probabil ca de aici vine si necesitatea retragerii in singuratate a calugarilor.Cele 21 de zile necesare unei adaptari neuronale solide,iesirea din zona de confort...Sunt multe de spus.In esenta vorbim despre doua planuri in care putem face schimbari : Cel exterior si cel interior.Viata si atitudinea interioara fata de ea.Incepem prin a schimba pozitia noastra fizica in lume (oameni,locuri,situatii,evenimente,circumstantele exterioare )sau trecem la schimbarea principiilor,a modului in care intelegem,simtim si reactionam la evenimente ? Schimbarea vine din interior...
    Cineva mi-a spus intr-o zi ; Marian,nu forta nimic,lasa lucrurile sa curga,invata sa atingi cu blandete si recunostiinta,sa te bucuri si sa admiri ,si cand vei reusi sa faci asta in mod firesc, viata ta se va schimba de la sine ! Viata nu se schimba dupa cum vrem noi ,viata se schimba dupa cum ne simte,dupa calitatile pe care le deceleaza in noi !
    Ehhh ! Apoi a tacut.Eu am plecat,a trebuit sa plec.Au trecut ani si ani ...Inca nu am reusit,dar am primit o invatatura pretioasa pentru care ii sunt intotdeauna recunoscator. Oameni si oameni. Am avut sansa sa intalnesc unul dintre cei putini.

    Multumesc !


    Si,da,e mai usor sa ne plngem de mila,dar asta nu se intampla intotdeauna din lene...Uneori obosim,ratacim mult si ne seaca puterile !Ne cuprind regretele si remuscarile,musca din noi neputinta si spaimele pentru tot ce am putut sa facem si am facut stramb,pentru tot ce puteam sa facem si nu am facut.Plangem ! E si asta o etapa in drumul spre adevarul interior ,si e absolut necesara.Fara lacrimi schimbarea ramane doar o teorie gaunoasa si stearpa,o minciuna suava si-atat.

    Zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. "Refacerea vietii dupa despartire este dificila. Este important sa stii si sa-ti amintesti ca poti si ca iti vei reveni cu siguranta, chiar mai puternic decat inainte. Timpul este magicianul in acest proces. Vindecarea se va produce in ritmul dat de actiunile luate."

    Te poti refugia in rugaciune, in vraji si parapsihologie dar mai bine citeste aici:

    http://www.artdevivre.ro/vindecarea-dupa-despartirea-de-persoana-iubita/

    Si... viata e frumoasa. Fara urcusuri si coborasuri ar fi stearpa.
    liviu

    RăspundețiȘtergere
  3. Liviu,imi cer scuze,probabil am pus in mod ciudat lucrurile pe pagina ! Nu m-am despartit de nimeni,nu am probleme in dragoste ! Multumim lui Dumnezeu ,suntem o familie reusita si inchegata ! Eu nu am facut aici decat sa astern cateva cuvinte,sa exprim cateva idei in speranta ca pot fi folositoare cuiva.Paragraful care ti-a trezit suspiciunea este relatarea unei povesti frumoase traita pe viu ,unul dintre momentele acelea speciale cand intalnesti un maestru al vietii si el te lumineaza la minte .Nu e o poveste despre despartiri , este una despre intalniri...!
    Sigur,daca stau si ma gandesc bine,intr-un anume fel ai mare dreptate in ceea ce spui legat de despartire ! Ai simtit ceva,chiar daca,din cine stie ce motive, nu te-ai calat exact pe subiect...
    Ciudat ! Nu m-am gandit niciodata asa...o despartire ! Da !Am ratacit Trandafirul !Candva,nci nu pot preciza cand,am suferit o despartire ...Ignoranta,mi-am ignorat propria natura ,m-am despartit de Dumnezeu !Stii cat doare asta cand realizezi cu adevarat ce e omul ? Ehhhh,nu sunt greseli mari in viata mea,dar,prin cine stie ce joc al sortii mi-a fost data o clipa in care am atins fara sa vreau inefabilul,aurul pur din mine...Daca ai stii cata rusine te cuprinde cand iti privesti viata de la o asemenea inaltime ! Te dor toate,tot ce ai facut fara stralucire ,toate clipele alea sunt scrise acolo cu litere mari si nu stii ce e de facut cu ele...Cam despre asta e vorba.Momente de viata,cuvinte intre prieteni,o vorba buna la o ceasca de cafea.
    Altfel,stiu,viata e frumoasa,merita sa gusti din ea ca dintr-unmar copt !

    Multumesc !
    Seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  4. Marian, cu drag am raspuns autorului cat si tie, oarecum. Pentru ca in blog am intuit suferinta dupa o despartire. Ori ceea ce am citit in articolul din link-ul mentionat este o recomandare foarte pertinenta, pentru oameni normali - in sensul de majoritari, fara un atasament deosebit fata de divinitate, spre o vindecare adevarata de atasamente si iubiri neimplinite. Pe de alta parte, am toata admiratia pentru cei care l-au descoperit pe Dumnezeu, indiferent de forma lui de manifestare. Poate am plusat putin incercand o ironie la adresa esoretismului. In plus, se pare ca eu am absentat atunci cand am fost cautat pentru a m-i se oferi trandafirul... Dar poate am sa gasesc eu unul, in ratacirile mele...
    Multumesc Marian!
    liviu

    RăspundețiȘtergere
  5. Te salut ,Liviu !

    Trecand dincolo de confuzia facuta de mine ( Ha-ha ,nostim,nu ? M-am ambalat,da ?M-a derutat referirea ta la rugaciune- scuze ! ) tin sa-ti spun ca ma surprinzi cu intuitia ta !Eu am citit cu mare placere cele scrise pe blog ,de cele mai multe ori e un adevarat deliciu sa te rasfeti cu atata frumusete,autorul scrie tare frumos.Nu-l cunosc,nu stiu cine e,dar ii sunt recunoscator pentru sensibilitatea cu care stie sa aduca frumosul in lumea noastra atat de saracita azi.Nu am sesizat totusi ca ar putea interveni undeva povestea unei despartiri.Mie mi se pare ca se intregeste ! Serios ! O persoana daruita cu atata talent este ea insasi,in ea insasi o incantare ...cum sa sufere ?! Oamenii pleaca si vin ,viata curge clipele nu se mai intorc,Darul insa ramane,e pe veci ! Ce mangaiere mai mare ne poate darui viata ?! Dar ...daca ai dreptate ??? Daca ai dreptate sa ma anunti.E bun si ezoterismul la ceva ...
    Acum sa am iertare,poate nu era cazul sa o lungesc dar, am zis si eu,ca fiecare,sa ne fie bine !

    P.S. Sa gasesti Trandafirul .In Rai nu ne primesc fara Trandafir ..in viata ne vestejim fara el;sa-L gasesti ! Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nopatea trecuta ,si dimineata asta,nu mi-a dat pace un gand ! Am gresit ! M-am lasat antrenat intr-o discutie care aduce atingere vietii personale a autoarei acestui blog !Asta nu se face.Nu e frumos sa-ti dai cu presupusul pe baza unor deductii colaterale despre viata intima a cuiva, nu e frumos sa pui sub lupa viata nimanui,mai ales ca nu solicita explicit ajutor si nu se plange .Doar isi scrie gandurile,frumos ,cuminte si potolit.A fost o prostie din partea mea .Te rog ,daca se poate,sterge comentariul meu anterior,uita, si primeste-ma in continuare cu aceiasi caldura in ,,casa' ta,n-am vrut sa te ranesc,m-a luat valul ! Te rog.Atat.
    Dimineata buna !

    M.


    data:image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBhQSERUUEhMWFRUVGBcYGBgXFxQYFxcXFRgVGBcYGBgXGyYeFxojGRYYHy8gIycpLCwsGB8xNTAqNSYrLCkBCQoKDgwOGg8PGiw

    RăspundețiȘtergere
  7. Marian, imi pare rau, nu am posibilitatea sa sterg... ca si in viata, ce e psus nu mai poate fi luat inapoi, oricat am regreta spusele/facutele. Dar cata vreme nu avem o reactie de la autor/autoare, nu cred ca e cazul sa retragem ceva din cele spuse. Imi cer iertare daca am gresit cu ceva si daca am spus ceva nelalocul lui, nu a fost cu intentia de a rani pe cineva. Cu atat mai mult pe autorul/autoarea acestui blog ce imi aduce - ca si tie bucurie prin scrierile lui/ei minunate.
    Cu calde imbratisari, tie si autorului si oricui citeste,
    Liviu

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu,nu Liviu ! Stiu ca nu poti sa stergi,Mesajul nu e pentru tine.Cred ca realizezi situatia in care ne-am pus fara sa vrem...nu se face !Nu e voie.

    RăspundețiȘtergere
  9. :) Bună seara băieți!
    Am fost oarecum șocată să văd atît de multe comentarii lungi la un articol, dar recunosc că totodată am fost și încîntată.
    Mă bucur că pot aduce bucurie, zîmbete, cugetări, încîntări și orice altceva pozitiv în viețile altora doar prin stîngacele mele scrieri.

    Intuițiile voastre sunt corecte.
    Da, am trecut și prin despărțiri și suferințe, dar cine nu a trecut oare?! Mulțumesc Liviu pentru link.

    Și-mi aduc aminte vorbele lui Cioran: "Nu prin geniu, ci prin suferință, numai prin ea încetezi să fii o marionetă." precum și "Cu cît ai suferit mai mult, cu atît revendici mai puțin. A protesta e semn că nu ai străbătut nici un infern." :)
    Suferința te trezește, te înalță și te ajută să înveți mai ușor lecțiile vieții…

    Și da… ai dreptate și tu Marian prin ceea ce intuiești: "Mie mi se pare ca se intregeste ! Serios ! O persoana daruita cu atata talent este ea insasi,in ea insasi o incantare ...cum sa sufere ?! Oamenii pleaca si vin ,viata curge clipele nu se mai intorc,Darul insa ramane,e pe veci ! Ce mangaiere mai mare ne poate darui viata ?! Dar ...daca ai dreptate ??? Daca ai dreptate sa ma anunti."

    DAR …

    Greșești presupunînd că cineva cu un dar ca al meu nu ar putea să sufere.

    Cu toții suferim mai mult sau mai puțin uneori, pentru că suntem doar niște oameni imperfecți, trecători prin viață.

    RăspundețiȘtergere
  10. Huuuh ! Mi-ai luat o piatra de pe inima,am crezut ca ti-am calcat atat de stramb incat ...dar tu nu te-ai suparat ! Esti reala ,nu ?!!! Stiii ,uneori ma gandesc la faptul ca doar Zanele mai fac astazi anumite gesturi,oamenii nu ,oamenii au uitat ,au uitat sa ierte ! Multumesc ! Na ! Am fost un pic ,,umflat"in exprimare si nu voiam sa spun cuvinte mari,in fond nu era un cataclism,doar ca ma durea ! Acum nu mai doare ,acum vreau sa -ti multumesc pentru citatele din Cioran,nu l-am citit,nu stiam ca poate scrie asa.O sa-l caut candva.Dar...suferinta de care vorbeste el...sa nu-mi spui ca ai suferit din dragoste,despartiri etc sa nu-mi spui asta ! Nu te prinde,nu stiu de ce pare ireal .Ai repetat si tu greseala cu hormonii???!!! ... Nu,nu din dragoste ,nu putea fi decat un lucru mult mai serios !Imi pare rau,se intampla.Ce sa spun ? Asta e viata,mergem inainte .
    M-am tot gandit de ce se petrec lucruri de acest gen ,de ce pierdem cand si cand cate ceva de care ne simtim atasati,de ce primim cand si cand cate o lovitura ?! ... Pentru ca ne indeamna spre interior,Zice :Acolo,acolo e comoara ! Lumea e doar o oglinda !....
    Suntem mult mai mult decat putem percepe in clipele noastre de zi cu zi si Dumnezeu ne indeamna sa descoperim si sa punem in valoare,cea sadit in noi.
    Ai vazut un camp cu fluturi,stii cand se deschide o usa si intra aerul rece si proaspat al iernii,te-ai dat in leagan ? Ce-ti spun astea ? Cum le simti in interiorul tau,cum le percepi aroma,cum te infrigureaza si cum te mangaie ...?
    Vezi...
    Imi vorbea cineva si-mi zicea : Suntem iubire pura ,pace absoluta,cantec si triumf al vietii ! Spunea despre adevarata natura umana,despre locul in care nimeni si nimic nu te poate atinge cu rautate,unde suntem invincibili si de neegalat unde suntem nemuritori Taramul asta e in noi.Toate cartile sfinte vorbesc despre el,toate scolile serioase acolo duc.Pana nu ajungem acolo nu se va sfrasi niciodata cu suferinta ,vom suferi din dragoste ,vom suferi de foame,de frig ...acolo nu exista nimic din toate astea,si ,,acolo' pe care il folosesc eu acum in exprimare semnifica o stare interioara la care ajungi greu sau ti-e daruita.Ajungi greu sau ti-e daruita,apoi mergi,mergi ca fiecare prin viata,dar nimic nu te mai poate face sa suferi,nici un om,nici un lucru ,nici o situatie ! Cat se poate de mort si cat se poate de viu,nu-ti spune nimic ,nu ?
    S-a facut tarziu !...
    Stii de ce ti-am spun toate astea ?Nu ai de unde sa stii ,ca nici eu nu stiu !
    E o chestie ca atunci cand gusti si-ti ramane dulce-n gura ...te bucura !
    Eehhh,de fapt ma gandeam la usile de care spuneai tu ca se inchide una si se deschide alta,si –am zis sa-ti spun o poveste de noapte buna despre usi ,si-a iesit cea iesit …

    Somn usor !

    Marian

    RăspundețiȘtergere
  11. "Cat se poate de mort si cat se poate de viu,nu-ti spune nimic ,nu ?" :)
    Mi-ai adus aminte din nou de ceea ce am citit la Cioran:
    "...Orice accent personal dispăruse din ceea ce credeam că mai simt, însă de fapt nu mai simțeam nimic, supraviețuiam propriilor mele senzații, și cu toate acestea nu eram un spectru - eram cît se poate de viu, dar într-un fel cum ești arareori, cum ești doar o singură dată. "

    Da, am trăit diverse despărțiri printre care și în dragoste.
    Sunt doar un om ca oricare altul cu calități și defecte.

    Toate suferințele ce le trăim ne învață cîte ceva, la fel cum o fac și toate bucuriile. Omul însă e făcut astfel încît deschide ochii și devine receptiv mai mult cînd îl doare decît atunci cînd e fericit, iar lecțiile pe calea frumoasă sunt uneori ignorate și neînțelese. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu despre ce vorbea Cioran in citatul de mai sus,nu stiu care era contextul ,acum citesc pentru prima oara,dar pot sa simt ! Stiu de ce a scris ,,...cum esti doar o singura data".Stia foarte bine ca nu e ceva singular...Mai traieste ? Vreau sa verific...ha-ha !

    RăspundețiȘtergere
  13. Emil Cioran a murit in 1995… deci NU.. nu mai trăiește… :)
    Contextul din carte nu-l mai rețin, am notat doar cîteva citate ce mi-au plăcut mie mai mult și ce au pentru mine anumite semnificații.
    Fiecare înțelege ceea ce citește prin prisma propriei gîndiri și trăiri.

    p.s. Cartea din care sunt citatele e Amurgul gîndurilor de Emil Cioran… (dacă nu-mi joacă feste memoria).

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai de bine despre Cioran -Dumnezeu sa-l odihneasca -imi plac citatele oferite de tine ,scria grozav pentru ca traia in interior grozav.Nu poti sa zici,, Amurgul gandurilor' si sa-l dai lumii, fara sa traiesti Amurgul gandurilor.Bogatii nemasurate,comori imense...Incitatul anterior ,cand a scris ,,...cum esti doar o singura data",nu vorbea de singularitate, de irepetabil.A spus asa pentru ca nu putea spune altfel,atinsese limita cuvintelor,dincolo de ea apar versurile -nu mai scriiin proza scriiinversuri ,te prefaci in cantec -si dincolo de ele extazul.A sesizat valoarea aaptruns constient,si cand a fost sa exprime i-a inghetat sensul obisnuit al cuvintelor pe buze, nu putea sa zica doar ,,unic,sau inegalabil ,inestimabil,era insuficient,ca sa transmita trebuia sa forteze limita .Nu stiu daca nu cumva este vorba chiar de o tehnicaascrisului,un felde recalibrare a mentalului . Eeee,...nu ma lua prea mult in seama,eu bat mult campii ..
    De ce crezi ca au ajuns la tine anumite citate ,de ce ti-au placut ele ?
    Citatele vad ! Vad cine are aripi si cine nu .are aripi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citatele, cărțile, vorbele.. și multe altele.. ajung la noi, când avem nevoie de ele... Nimic nu este întâmplător în viață. :)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.